تبلیغات
همکاری در فروش فایل-fileyar.ir - دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید
 
همکاری در فروش فایل-fileyar.ir
فروش فایل های دانشجویی و اختصاصی به ارزان ترین قیمت
                                                        
درباره وبلاگ

بسمه تعالی

با سلام

فایل یار، یک مرجع بزرگ برای دریافت فایل های قابل دانلود همچون مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش ها، طرح توجیحی، قالب وبسایت، نقشه و ... است. می توانید با جستجو در سایت فایل مورد نظر خود را دریافت کنید.

همچنین فایل یار یک مرکز کار آفرینی است برای کسانی که فایل های ارزشمندی دارند و می خواهند کسب درآمد کنند.

سیستم همکاری در فروش فایل یار با هدف درآمدزایی برای دانش آموزان، دانشجویان، محققان و همچنین بستر سازی برای کسب درآمد بانوان عزیز تحصیل کرده، کار خود را در اردیبهشت 94 شروع کرده است.

سایتی که در آن حضور دارید با پیشنهاد کاربران سایت بخش های مختلف نیز به آن اضافه می شود.

سیستم همکاری در فروش فایل فایل یار سیستم همکاری در فروش فایلی ست که به پنج روش می توانید کسب درآمد کنید.



ثبت نام در فایل یار رایگان می باشد.



ثبت نام در فایل یار دو مرحله ای ست. شما براحتی می توانید بعنوان بازاریاب در سایت ثبت نام کرده و فعالیت خود را شروع کنید. اما برای ارسال فایل هایتان باید وارد بخش پروفایل تان شده و پروفایل خود را تکمیل نمایید. مدارک لازم برای فروش فایل؛ کد ملی، کدپستی، شماره تلفن و آدرس محل سکونت می باشد. این موارد برای جلوگیری از نشر آثار و نوشته های عزیزانی ست که تمایل و رضایتی به نشر و فروش آثار خود ندارند. البته چنین افرادی انگشت شمارند ولی حتی یک اثر هم نباید بدون رضایت صاحب اثر درفایل یار منتشر شود. در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد مطمئنن سایت از صاحب اثر حمایت خواهد کرد.



انتشار آثار دیگران بدون اجازه صاحب اثر کاری غیر اخلاقیست و سایت فایل یار به قانون کپی رایت متعهد می باشد و در صورت گزارش و انجام تخلف حساب متخلف مسدود خواهد شد و مدارک لازم برای پیگیری در اختیار صاحب اثر قرار داده خواهد شد
مدیر وبلاگ : فایل یار
نویسندگان
نظرسنجی
ایا با سیستم همکاری در فروش فایل یار اشنا هستید؟





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید

دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردن 48  اسلاید
دسته: پاورپوینت

قیمت فایل فقط 6,700 تومان

خرید

دسته بندی : پاورپوینت

فرمت فایل:  

 تکه ای از متن PPT 

تعداد اسلاید : 48 صفحه

به نام خداوند جان و خرد كزین برتر اندیشه برنگذرد چربیها و روغنهای سرخ كردنی صنایع روغن تكمیلی استاد : سركار خانم دكتر اسدالهی تهیه و تنظیم : حجت اله غفاری یك تعریف : روغن سرخ كردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اكسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ كردن كف زیادی تشكیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد.
انواع چربی و روغنهای سرخ كردنی: در حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده كلزا، كلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با كلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای متداول سرخ كردنی هستند.
در آمریكای شمالی در رستورانهای fast food و سرخ كردن صنعتی معمولاً از روغنهای جامدی كه از روغن تخم پنبه، روغن سویای نیمه هیدروژنه یا كلزای نیمه هیدروژنه تركیب یافته استفاده میشود.
یك نكته جالب : بررسی های انجام شده نشان داده است كه برای اینكه مقدار كمی از محصولات اكسیداسیون كه سبب بهبود طعم غذای سرخ شده میشود، بوجود آید اكسیداسیون ملایم اسید لینولئیك در درجه حرارت نزدیك به 180 درجه سانتیگراد لازم است.
تاثیر خصوصیات و تركیب روغنهای سرخ كردنی در كیفیت و پایداری آن تركیب مناسب اسیدهای چرب یك روغن سرخ كردنی سالم و مقاوم به شرح ذیل میباشد: 1- روغن سرخ كردنی باید غنی از اسیدهای چرب دارای یك پیوند غیر اشباع باشد ( c18:1 بیش از 75%).
2- اسیدهای چرب اشباع ( c16:0 – c14:0 – c12:0) و اسیدهای چرب دارای چند پیوند غیر اشباع روغن كم باشد ( كمتر از 15%).
3- اسید لینولنیك روغن خیلی كم باشد (c18:3 كمتر از 1/5 % ) .
4- مقدار اسیدهای چرب ترانس روغن عملاً صفر باشد.
5- بعلاوه روغنهای سرخ كردنی سالم و مقاوم باید غنی از آنتی اكسیدانهای طبیعی باشند گر چه مقداری از این تركیبات در فرایند سرخ كردن از بین میرود ولی باقیمانده آنها برای جلوگیری از اكسیداسیون غذای سرخ شده در هنگام نگهداری كافی است.
بررسی چند روغن : 1- روغن هسته پالم و روغن نارگیل ( غنی از اسید لوریك ): برای سرخ كردن صنعتی مناسب نیستند چون حاوی مقدار زیادی اسید لوریك و سایر اسیدهای چرب دارای تعداد كربن كمتر از 14 هستند.
2- روغن پالم و سایر روغنهای غیر لوریك : گرچه اسیدهای چرب در نتیجه هیدرولیز آزاد میشوند ولی وزن مولكولی این اسیدها بالاتر بوده و چندان فرار نبوده بنابراین تشكیل دود كمتر است.
یك مشكل در روغن پالم

(برای دریافت کامل پاورپوینت، میتوانید بعد از پرداخت، آنی فایل را دانلود نمایید)

دانلود چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , تحقیق چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , مقاله چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید

قیمت فایل فقط 6,700 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , تحقیق چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , مقاله چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید , چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید





نوع مطلب :
برچسب ها : دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید، دانلود چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید، تحقیق چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید، مقاله چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید، چربیها و روغنهای سرخ كردن 48 اسلاید،
لینک های مرتبط : دانلود پاورپوینت،




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
محبوب کن - فیس نما