تبلیغات
همکاری در فروش فایل-fileyar.ir - دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
 
همکاری در فروش فایل-fileyar.ir
فروش فایل های دانشجویی و اختصاصی به ارزان ترین قیمت
                                                        
درباره وبلاگ

بسمه تعالی

با سلام

فایل یار، یک مرجع بزرگ برای دریافت فایل های قابل دانلود همچون مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش ها، طرح توجیحی، قالب وبسایت، نقشه و ... است. می توانید با جستجو در سایت فایل مورد نظر خود را دریافت کنید.

همچنین فایل یار یک مرکز کار آفرینی است برای کسانی که فایل های ارزشمندی دارند و می خواهند کسب درآمد کنند.

سیستم همکاری در فروش فایل یار با هدف درآمدزایی برای دانش آموزان، دانشجویان، محققان و همچنین بستر سازی برای کسب درآمد بانوان عزیز تحصیل کرده، کار خود را در اردیبهشت 94 شروع کرده است.

سایتی که در آن حضور دارید با پیشنهاد کاربران سایت بخش های مختلف نیز به آن اضافه می شود.

سیستم همکاری در فروش فایل فایل یار سیستم همکاری در فروش فایلی ست که به پنج روش می توانید کسب درآمد کنید.



ثبت نام در فایل یار رایگان می باشد.



ثبت نام در فایل یار دو مرحله ای ست. شما براحتی می توانید بعنوان بازاریاب در سایت ثبت نام کرده و فعالیت خود را شروع کنید. اما برای ارسال فایل هایتان باید وارد بخش پروفایل تان شده و پروفایل خود را تکمیل نمایید. مدارک لازم برای فروش فایل؛ کد ملی، کدپستی، شماره تلفن و آدرس محل سکونت می باشد. این موارد برای جلوگیری از نشر آثار و نوشته های عزیزانی ست که تمایل و رضایتی به نشر و فروش آثار خود ندارند. البته چنین افرادی انگشت شمارند ولی حتی یک اثر هم نباید بدون رضایت صاحب اثر درفایل یار منتشر شود. در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد مطمئنن سایت از صاحب اثر حمایت خواهد کرد.



انتشار آثار دیگران بدون اجازه صاحب اثر کاری غیر اخلاقیست و سایت فایل یار به قانون کپی رایت متعهد می باشد و در صورت گزارش و انجام تخلف حساب متخلف مسدود خواهد شد و مدارک لازم برای پیگیری در اختیار صاحب اثر قرار داده خواهد شد
مدیر وبلاگ : فایل یار
نویسندگان
نظرسنجی
ایا با سیستم همکاری در فروش فایل یار اشنا هستید؟





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن دسته: پاورپوینت
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 725 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 29

دانلود پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن تحقیق پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن مقاله پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

قیمت فایل فقط 6,700 تومان

خرید

دسته بندی : پاورپوینت

فرمت فایل:  

 تکه ای از متن PPT 

تعداد اسلاید : 29 صفحه

موضوع سمینار : پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.
(4) Nutrition and calories in mozzarella < %10 4 : 0 0.
275 6 : 0 0.
053 8 : 0 0.
083 10 : 0 0.
122 SFA * چربی در پنیر پیتزا در کشش و جریان توسط فراهم کردن اثر روان کنندگی در هنگام ذوب نقش دارد.
* در طول طبخ پیتزا ، آزاد سازی اسیدهای چرب آزاد است که سوزاندن سطحی را کاهش می دهد.
- با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید : 1- نسبت کمتر رطوبت به Pro 2- آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر 3- ذوب شدن دیرتر پنیر 4- پروتئولیز کمتر و بافت سفت 5- رنگ روشن تر 6- بی مزگی طعم (بدلیل کاهش اسیدهای چرب + شستن پنیر) (8) روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب : 1- پردازشی (رطوبت – pH – Ca – دما و .
.
.
) 2- انتخاب کشت آغاز گر (S.
thermophilus ) 3- استفاده از جایگزین های چربی ( Simplesse – Salatrim – Stareh و .
.
.
.
) (4) روشهای پردازشی : 1- استفاده از دمای پخت پائین oc (25 – 30 ) و بکار گیری از Ph بالا برای حفظ رطوبت 2- شستن دلمه با آب سرد (oc 22) : به منظور حفظ رطوبت و قابل حل کردن کلسیم که به نرمی بافت کمک می کند.
3- وارد کردن 5% دوغ کره شیرین (sweet butter milk) که با

(برای دریافت کامل پاورپوینت، میتوانید بعد از پرداخت، آنی فایل را دانلود نمایید)

قیمت فایل فقط 6,700 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن , تحقیق پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن , مقاله پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن , پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن





نوع مطلب :
برچسب ها : دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب، دانلود پاورپوینت پنیر پیتزا، پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب، تحقیق پنیر پیتزای کم چرب، پنیر پیتزا، چربی در پنیر پیتزا،
لینک های مرتبط : موضوع سمینار،




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
محبوب کن - فیس نما